Wij bieden de oplossing

Enkele veelgestelde vragen

U kunt bij Van Hoye Kantoor 24 uur per dag een bestelling plaatsen via onze webshop. Bestelling voor 18u geplaatst, worden de volgende werkdag al geleverd. Rondom feestdagen kunnen leveringen vertraging oplopen. Daarnaast kan u onze fysieke winkel bezoeken om persoonlijk door één van onze medewerk(st)ers geholpen te worden op de volgende dagen en tijden:

  • Maandag: 13.30 uur tot 18.00 uur
  • Dinsdag: 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur
  • Woensdag: 9.00 uur tot 18.00 uur
  • Donderdag: 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur
  • Vrijdag: 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 uur tot 17.00 uur

Mogelijk is uw account inactief of gebruikt u niet de juiste login-gegevens. U kunt allereerst controleren of u de gebruikersnaam en het wachtwoord wel goed invoert. Let hierbij vooral op het gebruik van hoofdletters en kleine letters, omdat hier in het wachtwoord op wordt gecontroleerd. Indien het vervolgens nog niet lukt om in te loggen, kunt u kiezen voor de link wachtwoord vergeten. Op deze pagina kunt u uw e-mailadres invullen, waarna er automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. Deze wordt naar uw e-mailadres toe gestuurd, indien het e-mailadres bij ons bekend is. Mocht het inloggen vervolgens nog niet lukken, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u vervolgens helpen met het aanmaken van een nieuw wachtwoord, het heractiveren van uw account of eventueel het aanmaken van een geheel nieuw account.

Indien uw bestelbedrag boven de €69,00 excl. BTW ligt, rekenen wij geen verzendkosten (Postzegels tellen niet mee voor franco). Bij bestellingen onder de €69,00 excl. BTW rekenen wij €7,50 excl. BTW aan verzendkosten.

U kunt 24 uur per dag bestellen via de webshop. Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een orderbevestiging. Wij verzoeken u om deze orderbevestiging goed na te kijken. Eventuele aanpassingen dienen per omgaande per email aan ons gemeld te worden. Artikelen waarvan de voorraad op 0 staat kunnen wij helaas niet direct leveren. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht wanneer deze producten weer verwacht worden.

Zonder tegenbericht zullen wij de order, volgens de specificaties van de orderbevestiging uitvoeren.

Wij bieden u diverse betalingsmogelijkheden aan:

Vooruitbetaling
Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging, met alle gegevens voor de betaling. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij de bestelling uitleveren.

Bancontact
Met Bancontact kunt u direct via het Internetbankieren van uw bank betalen. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. Bancontact-betalingen gaan via de beveiligde website van Sisow.

Overschrijving
U kunt ervoor kiezen om uw betaling na afloop zelf over te schrijven via uw bank. In dit geval kunt u de betaling richten aan Van Hoye Kantoor en uw betaling doen op rekening BE71 0015 4892 2369.

Op factuur
Het is voor bedrijven in de regio die bij ons bekend zijn mogelijk om op factuur te bestellen. Indien u als bedrijf hiervoor in aanmerking wilt komen, kunt u altijd met ons contact opnemen om hier afspraken over te maken. Particuliere afnemers en bedrijven die niet bij ons bekend zijn dienen altijd vooraf of via Bancontact te betalen.

Stuur een e-mail naar info@vanhoye.be wat u retour wilt sturen en de reden van retour. U betaalt zelf de kosten voor retourneren. (Het bedrag dat in rekening is gebracht als verzendkosten, alsmede onvoldoende gefrankeerde of onaangemelde retourzendingen wordt niet vergoed). Na ontvangst van de goederen (in nieuwstaat) crediteren wij u het betaalde bedrag.

Bij Van Hoye Kantoor kunt u als klant artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

Een product kan worden teruggestuurd als het product ongebruikt, onbeschadigd, compleet en ongeopend in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd wordt. Het bedrag dat in rekening is gebracht als verzendkosten, alsmede onvoldoende gefrankeerde of onaangemelde retourzendingen wordt niet vergoed.

Een geretourneerd artikel dat niet aan deze voorwaarden voldoet zal niet voor het volledige bedrag worden gecrediteerd. Als dit het geval is zullen we contact met u opnemen. Zodra wij het artikel, dat door u is teruggestuurd, ontvangen, wordt de retourprocedure voortgezet. Het goederenbedrag wordt binnen 30 werkdagen op uw bankrekening teruggestort. Er zal alleen worden teruggestort op de originele rekening, welke ook werd gebruikt om de bestelling te betalen. Het te crediteren bedrag wordt bepaald aan de hand van het betaalde bedrag op de originele factuur.

Als u een artikel wilt retourneren of ruilen, stuurt u dan vooraf een e-mail naar info@vanhoye.be met de reden. De artikelen stuurt u voldoende gefrankeerd retour. Voor het opnieuw versturen van de artikelen zijn wij genoodzaakt om nogmaals verzendkosten in rekening te brengen. Na het voldoen van de verzendkosten sturen wij u de gevraagde artikelen toe.

Wij gaan met de grootst mogelijke zorg om met uw bestelling.

Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over een bestelling, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.

U kunt uw vraag richten via de e-mail aan info@vanhoye.be. Wij geven dan zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.