Printshop

Van Hoye, jouw Printshop in Stekene

In de Printshop van Van Hoye in Stekene ben je aan het juiste adres voor al jouw drukwerk, van Affiches tot Zelfklevend materiaal. Beschouw onze Printshop gerust als een kleine drukkerij, waar we niet alleen papieren op alle formaten afdrukken en kopiëren, maar ook logo’s ontwerpen, uitnodigingen op maat produceren, eindwerken drukken, folders plooien, boeken van de persen laten rollen en nog veel meer.

Jij bezorgt ons je materiaal via mail, WeTransfer of USB-stick, wij leveren de hoogste kwaliteit af. Dankzij onze jarenlange ervaring hoef jij je geen zorgen te maken over de technische rompslomp. Van Hoye staat bovendien garant voor grote flexibiliteit. We denken mee met jou en zoeken naar de beste oplossing. Onder tijdsdruk steken we nog een tandje bij.

Openingstijden & locatie

Van Hoye Kantoor vind je in de Dorpsstraat 17-19, pal in het centrum van Stekene. We zijn elke dag open behalve zondag:

Maandag 13u30 – 18u
Dinsdag 9u – 12u30 en 13u30 – 18u
Woensdag 9u – 18u
Donderdag 9u – 12u30 en 13u30 – 18u
Vrijdag 9u – 12u30 en 13u30 – 18u
Zaterdag 9u – 17u

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van onze printservice hieronder of bezorg ons rechtstreeks jouw vraag.

Afdrukken & kopiëren

Bij Printshop Van Hoye in Stekene laat je ter plaatse kopiëren tot A3-formaat en drukken tot A3+ (zodat we aflopend kunnen snijden, zonder witte randen). Voor het drukken van grotere formaten, tot A0, reken je best op 2 à 3 dagen.

Drukken en kopiëren is in ons copy center mogelijk in kleur en in zwart-wit, en op verschillende papiersoorten, met grammages tot 350 gram en uiteenlopende structuren. Naast papier bedrukken we onder meer etiketten, enveloppen en stickers. We rekenen een stukprijs, die daalt bij grotere aantallen.

Eindwerken

Gedaan met stressen over het laten drukken van jouw eindwerk. Van Hoye is gespecialiseerd in het printen en inbinden van eindwerken en thesissen, van tientallen tot honderden bladzijdes. Daarbij kies je uit inlijmen met zwarte rug of inbinden met zwarte plastieken ringen of met metalen ringen.

Verder houden we rekening met de wensen van de student en de vereisten van de onderwijsinstelling. Transparante voor- en achterzijde, gekartonneerd voorblad, blanco blad na de titelpagina? Vertel het ons, wij zorgen ervoor. Bovendien reken je op onze flexibiliteit: ’s morgens binnen gebracht is ’s avonds klaar. Studenten helpen we graag uit de nood.

Kaarten & uitnodigingen

Feestelijke gelegenheden vragen om feestelijk drukwerk. Verras je gasten op voorhand met een gepersonaliseerde kaart of uitnodiging. Voor alle gelegenheden, van geboorte en communie over verjaardagen, huwelijken en bedankingen tot jubileums en feestdagen. We beginnen van een blanco blad met jouw aanwijzingen, je kiest een van onze vele voorbeelden die we personaliseren, of je brengt een ontwerp aan dat we zelf verfijnen.

l

Ontwerp & opmaak

Het logo dat op het lijf van jouw bedrijf geschreven is of de huisstijl die helemaal uitstraalt wat jij wilt, inclusief lettertypes en kleuren? Ook daarvoor reken je op de Printshop van Van Hoye. Op jouw aangeven maken we een proefontwerp, dat we vervolgens aanpassen tot het perfect is. Het definitieve ontwerp gebruiken we voor al je documenten en communicatie.

Huisstijl

Natuurlijk wil je je zorgvuldig ontworpen huisstijl zo goed mogelijk tonen. We drukken jouw logo en/of slogan op onder meer visitekaartjes, briefhoofden en enveloppes, bestelbonnen, flyers en brochures, banners en vlaggen. De juiste soort en dikte van het papier kies je in onze winkel aan de hand van verschillende papierstalen. Voor het bedrukken van textiel reken je best op 3 à 5 dagen.

Doordrukbonnen

Onder meer schrijnwerkers, tuinaanleggers en ruitenwassers gebruiken dagelijks doordrukbonnen, ook wel bekend als bestelbonnen, werkbonnen of doorschrijfboeken. Bij Van Hoye bestel je ze volledig op maat van jouw bedrijf. In tweevoud of drievoud, gelijmd aan de korte of de lange zijde voorzien van jouw huisstijl en een nummering of niet, in het perfecte formaat? Jij kiest hoe jij het liefst werkt.

Folders en Posters

Full color of zwart wit, A4, A5, A6 of A7, rechthoekig of vierkant, glossy of mat, verschillende grammages… Jouw flyers en folders drukken we bij Van Hoye volledig op jouw maat, bovendien allemaal in huis geplooid. Populaire opties zijn de drieluiken en de geniete brochures. Verder is het mogelijk om affiches en posters te laten drukken. Ook hier schakelen we snel: indien mogelijk heb je het afgewerkte resultaat dezelfde dag al in handen.

Brochures & boekjes

Van de makelaar die zijn project toont met een full color A5 krantje tot de vereniging die het driemaandelijks clubblad in zwart-wit op A4 uitgeeft, bij Van Hoye verwelkomen we ze met open armen. Hoe groter de aantallen, hoe lager de kosten per exemplaar, maar ook bij kleinere bestellingen zijn onze brochures en boekjes scherp geprijsd.

En nog veel meer

Geen vraag is te gek in onze Printshop in Stekene. Een grappige spreuk op een koffiemok, een familiekalender met elke maand een andere foto, een boek met paginering, foto’s en een afwerking zodat het zo de boekenwinkel in kan? Hebben we allemaal al gedrukt. Ook promomateriaal zoals balpennen, bureauonderleggers en stickers bestel je eenvoudig en snel bij Van Hoye.

Eindwerken

Printshop Van Hoye, voor al jouw drukwerk

Van Hoye is al jarenlang gespecialiseerd in diverse soorten drukwerk, van het klassieke kopiëren over naamkaartjes, flyers, folders, brochures, boekjes en thesissen tot doordrukbonnen, beachflags en mokken. Lever ons je digitaal ontwerp per mail, WeTransfer of USB-stick aan, of vraag ons naar de mogelijkheden. Contacteer ons voor meer informatie over onze printservice of om een offerte op maat aan te vragen.