Foto’s digitaliseren

Digitaliseer jouw foto’s en bewaar je herinneringen

Liggen jouw stapels oude foto’s stof te vergaren in een doos op zolder? Dan is het een goed idee om die kostbare herinneringen veilig te bewaren in een digitaal archief. Antiquarische afbeeldingen of bergen beeldmateriaal, Van Hoye in Stekene is jouw aanspreekpunt om negatieven en foto’s te digitaliseren met de nodige kennis, expertise en zorgvuldigheid. Bezoek onze winkel of contacteer ons, dan bekijken we samen alle mogelijkheden.

6 dagen op 7 open:

Maandag 13u30 – 18u
Dinsdag 9u – 12u30 en 13u30 – 18u
Woensdag 9u – 18u
Donderdag 9u – 12u30 en 13u30 – 18u
Vrijdag 9u – 12u30 en 13u30 – 18u
Zaterdag 9u – 17u
  • Geen afspraak nodig
  • Persoonlijke service

Waarom je foto’s laten digitaliseren?

Je wilt graag foto’s uit je kindertijd delen op Instagram, je wilt een kalender maken met familiefoto’s, je wilt je fotoarchief chronologisch ordenen. Met gedigitaliseerde afbeeldingen doe je dit alles in een handomdraai. Van Hoye in Stekene zorgt ervoor dat je voortaan je familiekiekjes uit de oude doos ook via sociale media en mail met je vrienden en familie deelt. Bovendien is het mogelijk de afbeeldingen digitaal te bewerken, ze te verzamelen in een fotoalbum of er een presentatie van te maken.

Van Hoye Pasfoto's

Je foto’s laten digitaliseren door Van Hoye: de voordelen

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een foto van een foto te maken. Of om je oude plaatjes een voor een onder de scanner te leggen. Van Hoye neemt dit arbeidsintensieve en precieze werkje met plezier van je over. Bovendien geniet je door je oude foto’s te laten digitaliseren van volgende voordelen:

 

  • Gedigitaliseerde foto’s bekijk je op je smartphone, computer of televisie.
  • De kwaliteit en resolutie van je digitale afbeeldingen zijn doorgaans beter.
  • Je digitale foto’s zijn direct bruikbaar voor nieuwe projecten, zoals het maken van een videobewerking of diavoorstelling.
  • Van Hoye beschikt over materiaal voor het scannen van alle fotoformaten tot A3.
  • Je gedigitaliseerd archief is erg overzichtelijk en neemt amper ruimte in beslag.
  • Je hebt een veilige back-up van je dierbare herinneringen.
  • Je oude analoge foto’s blijven ook beschikbaar.

Kwaliteitsvol oude foto’s digitaliseren

Van Hoye scant jouw losse foto’s met professionele scanners en zet ze zo om naar digitale bestanden in JPEG-formaat. Je hebt de keuze uit verschillende resoluties: 300 DPI, 600 DPI of 1200 DPI. Hoe hoger de resolutie, hoe meer pixels de digitale foto bevat.

Verder kies je zelf op welke drager je de digitale bestanden liefst ontvangt: DVD, harde schijf of USB-stick. Of we bezorgen je alles via mail. Naast foto’s en negatieven kunnen ook videocassettes, 8mm-filmpjes en dia’s gedigitaliseerd worden. Van Hoye behandelt jouw foto’s uiteraard met grote zorg. 3 tot 5 weken na de bestelling krijg je de originelen gewoon weer mee naar huis, samen met je gedigitaliseerde souvenirs.

Foto’s laten digitaliseren door Van Hoye

Van Hoye in Stekene digitaliseert jouw foto’s snel en professioneel tegen een scherpe prijs. Breng je analoge foto’s binnen en ontvang enkele dagen later je digitale bestanden, online of op een harde schijf. Wil je meer informatie of een vrijblijvende prijsschatting? Contacteer ons of kom tijdens de openingsuren langs in onze winkel.