Folders en flyers drukken

Laat je flyers drukken bij Van Hoye

Je evenement promoten, je project voorstellen of je naam en gezicht bekendmaken bij je kiezers? Kies voor drukwerk van Van Hoye. Laat een flyer drukken of kies voor het printen van een folder. Daarmee maak je op een efficiënte manier onmiddellijk indruk bij je doelpubliek. Ontdek hieronder de mogelijkheden of contacteer ons voor meer info.

Enkele voorbeelden van flyers die gepersonaliseerd kunnen worden
Voorbeeld van op maat gemaakte brochure

Flyers laten drukken: the essentials

Een flyer, strooibiljet, pamflet, folder of vouwblad is ongebonden drukwerk dat bestaat uit één blad. Je gebruikt ze doorgaans om reclame te maken, bijvoorbeeld voor het promoten van een lokaal muziekfestival, het aankondigen van een uitverkoop in een kledingwinkel, en het informeren van buurtbewoners over een nieuw restaurant dat opent. Ontwerp je zelf een folder of laat je een flyer drukken? Vergeet dan niet belangrijke informatie zoals de naam van je evenement of aanbieding, waar en wanneer je doelpubliek welkom is en je contactgegevens te vermelden.

Flyers drukken: alle mogelijkheden op een rij

Van Hoye Kantoor in Stekene heeft alle expertise om jouw flyers en folders af te leveren zoals je ze in gedachten hebt. Daarvoor nemen we samen beslissingen over volgende zaken.

1. Opmaak van je flyer of folder

Weet je al wat te communiceren, maar nog niet hoe? Bezorg je afbeeldingen en teksten in digitale bestanden aan ons, dan verzorgen wij de opmaak. We gaan pas aan het drukken wanneer alles precies staat zoals jij het wil. Natuurlijk is het ook mogelijk je ontwerp digitaal aan ons te bezorgen. Mail het ons, verstuur het via WeTransfer of breng je USB-stick binnen in onze winkel.

2. De afwerking kiezen voor je je flyer laat drukken

Standaard drukken we flyers op papier van 135 gram met een glossy afwerking. Aangezien we dat het meeste gebruiken, is het ook de goedkoopste optie. Dikkere papiersoorten zoals 170 gram of 200 gram zijn ook mogelijk. We raden ze echter niet aan, omdat ze minder makkelijk plooien. Wanneer je je folder toch vouwt, komen er gebroken plooilijnen in het papier.

3. Je folder laten drukken op het correcte formaat

Flyers drukken we doorgaans af op het A5-formaat van 14,8 bij 21 centimeter. Een andere populaire optie is 10 bij 15 centimeter.

Aangezien A5 precies de helft is van een A4, is A4 een vaak gekozen formaat voor folders. Door een A4 in twee te vouwen, heb je een dubbele A5. Naast tweeluiken zijn ook drieluiken en vierluiken mogelijk.

Ga je voor een groter formaat? Bekijk dan alle mogelijkheden voor het afdrukken van posters en affiches bij Van Hoye.

4. Je drukwerk afhalen

Van Hoye Kantoor in Stekene drukt, snijdt en vouwt jouw flyers en folders in huis. Zo hebben we steeds controle over de kwaliteit van jouw drukwerk. Reken 1 à 2 werkdagen levertijd voor je nieuwe folders of flyers.

Flyers laten drukken met duidelijke opmaak

Flyers laten drukken? Dit zijn onze opmaaktips

Natuurlijk wil je met je flyer of folder impact maken. Volg daarom deze tips voor een doeltreffend ontwerp.

  • Treffende teksten: gebruik korte, krachtige zinnen in een leesbaar lettertype en -grootte om je boodschap over te brengen.
  • Aantrekkelijke afbeeldingen: kies relevant beeldmateriaal van hoge kwaliteit en maak de afweging tussen de zichtbaarheid van je foto’s en de leesbaarheid van je tekst.
  • Consistente kleuren: gebruik een beperkt kleurenpalet dat bijvoorbeeld overeenstemt met de branding van je bedrijf of het thema van je boodschap.
  • Heldere hiërarchie: laat de belangrijkste titels en je kernboodschap opvallen en structureer je tekst met subkoppen en opsommingstekens.
  • Calls-to-action en contactinfo: moedig de lezer aan om actie te ondernemen met een duidelijke oproep op een opvallende plek en voeg je contactgegevens toe.

Hoeveel kost het drukken van flyers en folders?

De kosten voor het drukken van je flyers of folders zijn afhankelijk van verschillende factoren, waarvan de oplage de belangrijkste is. Van Hoye in Stekene werkt met gestaffelde prijzen. Hoe groter het aantal folders of flyers dat je bestelt, hoe lager de stukprijs. Ongeacht de hoeveelheid garanderen we scherpe prijzen voor jouw drukwerk.

Niet zeker waaraan je te verwachten? Contacteer ons of bezoek onze winkel voor een vrijblijvende prijsschatting op maat.

Brochures laten drukken
Plooibare flyers laten drukken

Van Hoye drukt jouw flyers en folders snel en kwalitatief

Van Hoye Kantoor in Stekene is meer dan een copy center. Als gespecialiseerde Printshop bieden we een uitgebreid gamma van diensten aan, gecombineerd met persoonlijk advies en een snelle oplevering. Je bent hier dan ook aan het juiste adres voor het laten drukken van flyers en folders van hoge kwaliteit. Contacteer ons gerust voor meer informatie, of bezoek ons tijdens de openingsuren van onze winkel.