Pasfoto laten maken

Pasfoto laten maken in Stekene?

Eén adres: Van Hoye

Wil je je pasfoto laten maken in Stekene, dan ben je bij Van Hoye aan het juiste adres. Je bent zonder afspraak welkom in onze professionele fotostudio in het centrum van Stekene. Op minder dan 5 minuten wandel je buiten met jouw nieuwe pasfoto’s, die het vereiste formaat hebben en beantwoorden aan alle wetgevingen en kwaliteitsnormen.

6 dagen op 7 open:

Maandag 13u30 – 18u
Dinsdag 9u – 12u30 en 13u30 – 18u
Woensdag 9u – 18u
Donderdag 9u – 12u30 en 13u30 – 18u
Vrijdag 9u – 12u30 en 13u30 – 18u
Zaterdag 9u – 17u
  • Geen afspraak nodig
  • 15 euro voor 6 pasfoto’s
Van Hoye Pasfoto's

Pasfoto laten maken door Van Hoye: alle voordelen

Je identiteitskaart wordt vernieuwd, je hebt een internationaal paspoort nodig om buiten Europa te reizen of je vraagt voor het eerst een studentenkaart aan. Voor al die documenten moet je een officiële pasfoto laten maken. Die moeten voldoen aan een hele lijst wettelijk vastgelegde vereisten, zowel hoe de portretten eruit zien als hoe oud ze zijn (in de meeste gevallen maximum 6 maanden).

Een portret voor je identiteitskaart nodig? Bij Van Hoye in Stekene geniet je van deze voordelen:

  • Geen afspraak nodig, 6 dagen op 7 open
  • Klaar terwijl je wacht, nieuwe pasfoto’s op nog geen 5 minuten tijd in handen
  • Verschillende formaten pasfoto’s voor andere landen mogelijk afhankelijk van de bestemming, automatisch ingesteld door onze professionele software
  • Mogelijkheid om de pasfoto’s digitaal bezorgd te krijgen via mail
  • Slechts 15 euro voor een set van 6 pasfoto’s

Officiële pasfoto laten maken: de eisen

De Belgische overheid heeft strikte vereisten voor het laten maken van een pasfoto. We sommen ze hier alvast op, maar herinneren er je ook graag aan wanneer je plaats neemt voor onze lens.

  • Kijk recht voor je, met een neutrale gezichtsuitdrukking (gesloten mond, geen glimlach, niet boos). Je hele gezicht is duidelijk zichtbaar in het midden van de foto (geen schaduwen of reflecties).
  • Doe voor de foto je jas, mantel of sjaal uit, behalve als je die om medische redenen of voor je religie moet dragen.
  • Ogen moeten goed zichtbaar zijn dus reflecterende of getinte brilglazen en te grote monturen zijn uit den boze. Zelfs wanneer je dagelijks je bril draagt, is het toegelaten om je bril af te zetten om een officiële pasfoto te laten maken.

Foto’s die thuis genomen zijn of in een kiosk in een supermarkt, worden vaak niet aanvaard omdat ze niet beantwoorden aan alle wettelijke normen. Laat je je pasfoto maken in Stekene bij Van Hoye, dan ben je zeker dat jouw foto voldoet aan alle eisen voor officiële documenten.

Ludiekere pasfoto laten maken

Een leuke portretfoto nodig voor bijvoorbeeld je CV, je sociale media of in je portefeuille? Ook daarvoor ben je natuurlijk welkom bij Van Hoye. Deze keer zien we natuurlijk wel graag hoe je je breedste glimlach bovenhaalt 😊

Ook pasfoto’s voor baby’s en kinderen

Bij Van Hoye beschikken we over alle nodige voorzieningen om een pasfoto te laten maken van baby’s en kinderen, zoals een verschoningskussen. De wettelijke vereisten voor baby’s, peuters en kleuters jonger dan 6 jaar zijn minder streng dan voor oudere kinderen en volwassenen. Zo mogen zij wel lachen, hoeven ze niet recht in de camera te kijken en is het toegestaan dat hun hoofd licht gekanteld is. Bij Van Hoye stellen we baby’s en kinderen eerst op hun gemak, zodat we op een comfortabele en efficiënte manier hun portret maken. Is de foto klaar? Dan halen we onze toverdoos met cadeautjes boven, om hen te belonen voor hun geduld.

Van Hoye Pasfoto laten maken
Pasfoto laten maken

Pasfoto laten maken bij Van Hoye

Officiële identiteitsfoto’s die snel klaar zijn, zowel geprint als digitaal, in het juiste formaat en beantwoordend aan alle wettelijke eisen? Daarin is Van Hoye in Stekene gespecialiseerd. Spring binnen tijdens onze openingsuren, poseer in onze professionele fotostudio en wandel 5 minuten later buiten met je nieuwe pasfoto’s. Ontdek onze openingsuren of contacteer ons.